Monday, 25 July 2011

Awak Dengarlah~~


Awak dengarlah..senanye saya bukannye nak kerek.saya pun malu cam awak..tapi saya nak awak tahu yang saya suka awak jugak!!so,awak malu,saya malu,saling bermalu-malu a..:)






Bila kawan2 saya tanya,ape yang saya suka pada awak sampai terguling-guling mencintai awak.jawapan saya senang je..saya menyukai awak seadanya.x kesah la awak ni macam mana pon,yang saya tahu,hati kita saling berbluetooth dan saya dapat receive love daripada awak..kalo ley saya nak gak send love kat awak..tapi,bluetooth connection failed plak..sebab saya up sikit..guna wifi je..:)




 Bunga jer ke??engat nak bg iphone ke,blackyberry ker??haha..x la..saya x kesa awk nak bagi ape..yang penting ikhlas dari aty awak..saya x harapkan awak bg saya papepun..cukuplah awak bagi kasih sayang dan kesetiaan awak pada saya..saya nak ckp kat awak..saya SAYANG awak Laju-Laju,awak jangan CURANG aw??jangan NAKAL-NAKAL!!hehe










*wow,pacik menjiwangkan diri lah~~:)
Bace dah?Dah tuh Komen lerr sekali!

4 comments:

Only me ! said...

haha. .dh jadik jiwang mcm sye la awk nie. .same2 b'kerek la. .^^

pacikumbang said...

haha...mestilah syg oi~~blaja dr awak gak la cik annonanao~~

zack said...

ape yg jiwang der ? biase je kot.

AMIEN_LAI said...

wow...jiwang sngat ke ny??aq rasa aq ag jiwang...tunggu la penangan ku...haha..