Sunday, 13 November 2011

Suka Atau Cinta




Memang tak dinafikan yang banyak lelaki bermulut manis,
Tapi manis mulut tak semestinya bahagia.





Bila mula-mula kenal , eh, awak comel la , eh awak baik la,
macam2 la puji-pujian yang indah2 belaka.






Da lama sikit mulalah pulak berSMS segala,
mula bersayang-sayang , ucapan I Love U mula diungkapkan,





Kemudian berjumpa,layanan diberi macam lah princess,
Sangat sweet la,macam2 mende romantik dia buat.
Eh,sukanya...



Bila dah lama tak kontek mulalah rindu,
rasa macam sumthing is kurang je,
mula lah gila bayang..


Dia cuma berhubung bila bosan,
tapi berselindung disebalik alasan rindu.




Kadang2 je si dia call,
bila call uh mulalah bermanja,
sangat mesra sampai tak sedar sejam bergayut..
macam biasa ucapan I love u berulang kali disebut.





If PERKARA NI BERLAKU...  STOP HOPING FOR LOVE FROM THEM !!




THEY DO NOT LOVE YOU, BUT DIORANG CUMA SUKA KORANG..TAK LEBIH SEBAGAI SEORANG KAWAN








Bace dah?Dah tuh Komen lerr sekali!

4 comments:

Anonymous said...

lagu kau serabot. please la wehhhh
- paan -

pacikumbang said...

akan di tukar bos~~haha..

Cik Anno said...

interesting story. . now i stopped hoping.. :)

Anonymous said...

Woah, hebat :)