Sunday, 1 May 2011


CONTEST SEMUE TENTANG 4

Ting Tong.. .sape pulak main tag2 ni..,nak kene cepuk ke? HAHAH. . sape yang brani mengetag pacikumbang nih... HAHAH, sebelum tuh,ASSALAMUALAIKUM dan SALAM SATU MALAYSIA<-----da lame x dnga pekataan nih la..adakah melayu sudah lupa??haha... okay2, tady n,ada sowang macik nih,sape??akak eh membe tua pacik..akak malyna . . ohh, dye telah mengugut pacik untuk mengejoin contest ni ha dibawah pemerintahan cik fiqa. hahhaha..(ape lagi,perjanjiannya kal antara kita menang,50-50 an??hahaha)okay2. berakhirnya pemerintahan ni ----> 31 MEI 2011 :D..so,sempat lagi lah kalo korang nak main teng-teng,main masak2 dulu baru join..hah..join jgn x join dowh,,meh usha~~ 

  1. langkah drastik yang perlu di lakukan,klik SINI  dulu ?pastu follow lah akak/adik/nenek yang kiut nih
  2. second, korang mesti tulis tajuk "CONTEST SEMUE TENTANG 4" and then korang mesti lah letak banner yang kat atas tuhh, awok suka kale pink..(tangan usop wilcha)..haha. meh join hehhe :D
  3. korang perlu bersetuju dan menjawab soalan yang bertahap kesukaran tahap SPM yang diberi nih :) 
  • 4 PERKARA DESCRIBE ABOUT YOURSELF

     #  orang tergelak  bila tgk muka pacik..kalo chat??lagi lah.. HAHHA.
             #Sewel melebihi had kelajuan lepasan SPM.
                      #muka macam bruno mars(haha..gelak diri sendri)..hati tersangat kiut,.
                            # orang yang kecil(kurang kalsiyum)tapi berangn nak jadi tinggi..

                 4 NAMA MANJA KAMU
       # Capik(haha..membe sekelas panggil,suka nama ni ,sweet la,haha)
           #Sudar (kawan sekampung panggil..sudar??bapak pacik lah)
               #kecik(kat tempat keje,coz pacik paling muda,masih bergetah)haha.
                   #shah(uwa,,hanya mereka yang kiut panggil pacik begini)hahah..
  • 4 PERKARA BAIK YANG KAMU BUAT HARI INI
       #puji diri sendiri depan cermin..(oh,u r so hensem)haha
           #err..kaco dinding orang??(wall muka buku)haha,,
              #bangun tido awal..ecehh(kene simbah air ngn abah)
                 #buatkan adik air milo..(nampak beno x ikhlas)ahaha
  • 4 TEMPAT YANG NAK SANGAT PERGI
        # Bulan :)(boley skodeng sume org yg pacik syg)
             # unibersiti oksepot.(apakan daya,kesewelan pacik melebihi kepandaian).=)
                #uma putih berbucu lima(white house,ala bentuk pentagon kat us tuh)
                     #kepulauan melayu-jawa.macam hawaii(nak rase idop orang dulu2)haha
  • 4 BENDA WAJIB BAWA KALAU KELUAR
           # of kos la kene bawak  i.c(pacik bukan endon ye)haha
              #sepak mata(na drive susa,pacik da tua,,haha)P
                   # talipon henset(x ke same uh,,haha,,penting!!) HOHOH :P
                        #kasut da tentu(boley nampak tinggi sikit):D
  • 4 PERKARA TERAKHIR KAMU BUAT SEBELUM JOIN CONTEST INI
           # tegolek lam bilik air.(bejalan sambil tutup mata.hebat kan??)
               #kemas bilik yang cam reban ayam ni ha(bilik bujang??paham2 la   ).
                   #chat ngan malyna jap kat FB tady sambil menyewel2.. HAHAH.
                        #uptodate blog.. AHHAHA :P
  • 4 ORANG PALING KAMU SAYANG DI DUNIA INI
            #op kos la my super hero..abah n mama
                #abang,akak,adik,pacik,macik,dan seketurunan ataw berkuturunan dgnnya
                     # kawan kawan yang happening:)
                             #ohh,nak mention x nak..mention la..semua warga SMTSA..haha
  • 4 JENIS RAGAM MANUSIA KAMU JUMPA HARI INI
            #wow,ambil berat tapi kuat mengugut..haha
              # kuat menggoda,,oh,JANGAN GODA,SAYA X TERGODA!haha
                   #johan berpidato antara planet..MAMA..haha..sayang mama!!<3
                        # oh,orang yang bajet howt.(rase nak bagi kaki je)
  • 4 MISI YANG KAMU MESTI CAPAI TAHUN INI
            #nak dapat result gempak
                 # unibersiti ataw mane2 tempat kene trima pacik
                      #nak masuk majalah maskulin!!haha..layak ke?
                            # dan2,jatuh cinta itu pasti~haha..
  • 4 HABIT BURUK KAMU
               #suka main2 x pna nak seryes(semulajadi bangang..haha)
                  #saling bahan membahan sesama kawan(eratkan silaturahim)
                      # kuat berangan bila2 masa di mana jua(espesiallay tyme kene bebel)
                           #suka buat muka innocent,,haha
  • 4 PERKARA YANG KAMU FOBIA
       #duduk sowang2 kat uma.. AHHAHA.
              #lelaki lembut ataw nama saintifiknya bapok!!(pna kene raba)!!!waterpark!!
                   #main lompat2 dalam lif..(tetiba terperangkap dalam lif)mama!!!haha
                        #Fobia cinta..eceh..macam tajuk lagu..haha(acap kali di pergamekan)nak game main game r!
  • 4 SEBAB JOIN CONTEST INI
          #batak x pna join.. HAHAH.
              #sebab di tag oleh malyna kat FB dan BLOG beliau :P lol.
                  #cuba gila publisiti..haha.
                       #ada orang ugut bunuh,,:) hehe.

haha..fuh,berpeluh kowt na jawab..haha..so.giliran pacik mengetag-tertag 5 orang yang berkuah;
yang lain nak join ponn bolee, nt da buat sume nehh, tinggal kan link korang kat SINI :) taww :D selamat mencubee !! GUD LUCKK, hehhehe :) *CIKPIQA.. pacik nak jadi pemenang jugak. HAHAH *ada 2 katogeri n??laki n pompuan~~haha:P

Bace dah?Dah tuh Komen lerr sekali!

4 comments:

*blink blink* said...

1)hampeh jea pacek nehh. cepuk jugak kunk -.-
2)aku banyak gile terase. siot sewel lah pocekk sekor nehh grrrr !
3)sumpah macam kenal jea sume ayat kawwww.pandainyee adek akak nehh kann grrr.
4)siap koo :P

pacikumbang said...

hahah..padan muka malyna!!sape swo pakse2,,haha..amek kaw~~hahahah

SHINeelany said...

okay okay
japgi lany buat

cik fiqa said...

thanks for join the contest..for futher info,always follow up my blog ok.. :)